Software Magazin

Smartcash RMS  este cel mai raspândit software pentru retail din România cu peste 5000 de magazine ce îl utilizează și o comunitate de peste 30.000 de utilizatori.

Solutia software se adreseaza deopotriva magazinelor independente cat si lanturilor mari de magazine, permitand controlul afacerilor de retail in cele mai mici amanunte.

Aplicatiile se integreaza cu cantare electonice cu sau fara etichete cod bara, case marcat, imprimante fiscale , scaner cod bare, terminale mobile, plati facturi online, site cumparaturi online,etc.

Folosind solutiile software propuse de noi vei reusi sa controlezi exact activitatea din magazinul tau ( fara lipsuri de marfa, fara furnizori care te trag pe sfoara! )

Exprerienta acumulata de noi inca din anul 2004 , promptitudinea , personalul calificat , sistemul CRM de monitorizare a activitatii de helpdesk si service ne recomanda ca fiind cei mai buni de pe piata.

Velvet Com S.R.L a reusit in tot acest timp sa implementeze peste 150 magazine,supermarketuri(si tot atati clienti multumiti).

 

Vrei sa ai un magazin 100% functional din prima zi ? Tot

ce trebuie sa faci , este sa ne contactezi .

 

 


Echipamente Hardware